Van Bleiswijk

ReserverenBel voor reserveringen 0228 325 909

Over Van Bleiswijk

Op 1 juli 2001 opende de Westerstraat 84-86 voor het eerst na een lange en intensieve verbouwing zijn deuren als Grand Cafe Restaurant Van Bleiswijk. Gesitueerd in een monumentaal pand in het centrum van bruisend Enkhuizen bent u bij ons van harte welkom om te genieten van heerlijke koffie of om gezellig bij te praten onder genot van een drankje (en hapje?). Van Bleiswijk is een unieke locatie voor een (zaken)lunch of diner of voor het vieren van een familieaangelegenheid. Op diverse momenten heeft ons Grand Cafe zich steeds weer opnieuw bewezen als een stijlvolle gelegenheid voor jong en oud.

Van Bleiswijk bestaat uit verschillende ruimtes met elk hun eigen karakteristiek en charme. De service die we u aanbieden is in elke ruimte hetzelfde als ook de keuze van de menukaart.

360-tour.png

Wij benoemen deze ruimtes als:

  • de Voorkamer (zitgedeelte met ronde lage bar voor de open keuken) 
  • de Stijlkamer (zitgedeelte gelegen op de hoek van de Westerstraat en Van Bleiswijkstraat versierd met monumentale houten ornamenten) 
  • het Cafe (open bar en zitgedeelte met openhaard en twee gezellige zithoeken)
  • de Lounge (zitgedeelte met zowel knusse zithoeken als tafels)

Tevens beschikken we over een ruime gezellig ingerichte kinderhoek, een goed gefasciliteerde rookruimte maar ook over een minder validen toilet. U kunt een goed beeld krijgen van ons interieur door de Virtuele Tour te volgen. Parkeren is in het centrum van Enkhuizen op verschillende plekken mogelijk. Er zijn verschillende parkeerplaatsen en plekken op straat waar u met een blauwe kaart gratis (drie uur) kunt parkeren. Bij het station (ongeveer 7 minuten lopen) kunt u de gehele dag gratis staan. Het keukenteam staat onder leiding van chef kok Maurice van der Kleij. Zij verzorgen een menukaart die inspeelt op de seizoenen voor een heerlijke lunch, diner en/of hapje bij de borrel.

Het team van Van Bleiswijk staat voor u klaar om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.

Graag tot ziens!
Team Van Bleiswijk